Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

U zgradi Općine postavljena sandučad za žalbe, pohvale i primjedbe

19042017 2Općinski načelnik Samir Kamenjaković u proteklim mjesecima je pokušavao iznaći način kako da što kvalitetnije i produktivnije pomogne građanima Općine Živinice. S tim u vezi na ulazu u zgradi Općine postavljena su sandučad za žalbe, pohvale i primjedbe koja su podijeljena po službama u koja građani mogu ostaviti svoje sugestije, pohvale i kritike, a također i prijaviti korupciju ukoliko se susretnu sa njom prilikom saradnje sa uposlenicima Općine Živinice.

Opširnije...

Prijem za dogradonačelnika grada Bayrampasa

19042017 1Općinski načelnik Samir Kamenjaković upriličio je prijem za predstavnike grada Bayrampasa iz Turske. Sastanku je prisustvovao dogradonačelnik C. Gokhan Balekoglu i glavni imam Islamske zajednice Živinice Sedin ef. Karić, te predstavnici Općinskog vijeća. Opširnije...

Otvaranje nove proizvodne firme u Općini Živinice

19042017 11Općinski načelnik Samir Kamenjaković i direktor novootvorene kompanije “Sućo” d.o.o. Živinice Suad Bešlić potpisali su Memorandum o saradnji kojim su odredili smjernice za stvaranje ambijenta neophodnog za proizvodnju prvog vatrogasnog vozila u BiH na području Općine Živinice.

Opširnije...

Općinski načelnik na Uskrsnom i Vaskrsnom prijemu

17042017 1Općinski načelnik Samir Kamenjaković prisustvovao je prijemu koji su organizovali predstavnici pravoslavne crkve Tuzlanskog kantona Miloš Trišić, paroh tuzlanski i Protojerej - stavrofor Milan Topić, stariješina katedralnog Hrama u Tuzli povodom pravoslavnog Vaskrsa u ponedjeljak, kao i na prijemu koji su organizovali predstavnici katoličke crkve Anto Stjepić, župnik velečasni u Župi sv. Ana Par Selo i Bono Tomić, župnik župe sv. Ivo Živinice u utorak povodom katoličkog Uskrsa.

Opširnije...

Nastavljena akcija "Svi za čiste Živinice"

18042017 4Akcija čišćenja i uređenja Općine Živinice "Svi za čiste Živinice" koja je počela jučer na 17 lokacija na području Općine Živinice u toku je i danas.

Opširnije...

Pobjednici na Općinskom takmičenju iz Civitasa u posjeti Općinskom načelniku

18042017 2Učenici sedmog razreda osnovne škole Dubrave i ujedno pobjednici iz sekcije Civitas na Općinskom takmičenju sa direktorom škole Esadom Bajrićem i nastavnicom Suadom Trumić posjetili su Općinskog načelnika Samira Kamenjakovića.

Opširnije...

Počela velika akcija čišćenja i uređenja Općine Živinice "Svi za čiste Živinice"

1704 1Velika akcija čišćenja i uređenja Općine Živinice "Svi za čiste Živinice" počela je danas, u 9 sati i 30 minuta na više od 15 lokacija na području Općine Živinice. Glavni cilj akcije jeste podizanje svijesti ljudi o zdravoj i čistoj okolini. Opširnije...

Nove posjete Općinskog načelnika privrednicima u Živinicama

Elin 6Općinski načelnik Samir Kamenjaković u okviru svog redovnog obilaska privrednih subjekata na području Općine Živinice posjetio je još tri firme i to Elin motors, Đug auto i Noćko. U razgovoru sa rukovodstvom i zaposlenima ovih firmi upoznao se sa njihovim poslovanjem, uslovima rada i budućim planovima.

Opširnije...

Akcija čišćenja i uređenja Općine Živinice "Svi za čiste Živinice"

SVI za ciste Zivinice april 2017 manjaAkcija čišćenja i uređenja Općine Živinice “Svi za čiste Živinice” podrazumijeva da će se na području Općine Živinice 17. i 18. aprila (ponedjeljak i utorak) organizovati akcija čišćenja grada, košenja zelenih površina, pranja ulica, zasađivanja cvijeća, popravka i farbanje postojećih parkovskih klupa, kao i nabavka novih klupa koje će biti postavljene u parku pored Općine. Opširnije...

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.